Thursday, January 2, 2014

Set menyusu Shaklee


Set menyusu adalah set vitamin untuk kesihatan ibu dan bayi. Ia memberi nutrisi yang lengkap kepada ibu dan bayi, memperbanyakkan susu dan meningkatkan kualiti susu. Memberi banyak manafaat kepada kesihatan ibu serta tumbesaran dan perkembangan bayi. Set ini adalah antara yang terlaris di Shaklee.


ESP -  Mengandungi isoflavone yang bertindak seperti hormon estrogen, membantu dalam meningkatkan penghasilan susu. Disamping itu isoflavone membantu melembabkan, menggebukan dan menganjalkan kulit dan payudara. Selain itu, ia juga mengandungi ptotein yang tinggi dan baik untuk bayi.

Alfalfa Complex - Telah digunakan sekian lama oleh ibu-ibu untuk meningkatkan penghasilan susu. Selain itu ia juga baik untuk kesihatan buah pinggang dan merendahkan paras kolesterol.

Vita-Lea - Vita-lea adalah yang terpenting untuk ibu dan bayi kerana ia mempunyai nutrisi yang lengkap bagi memastikan kesihatan yang sempurna dari segala aspek kesihatan.B Complex - Amat penting untuk memastikan perkembangan saraf yang sempurna, kesihatan mata, kulit dan mulut  bayi. Ia juga membantu menambahkan tenaga dan menghasilkan darah,

Vita-C - Mengoptimumkan sistem imunisasi ibu dan bayi. Selain itu membantu dalam penghasilan collagen, sangat baik untuk kulit yang cantik dan sihat.


Ostematrix -  Ia lebih dikenali sebagai kalsium, fungsinya sangat penting bagi memastikan kesihatan gigi dan tulang. Kalsium yang tidak mencukupi akan menyebabkan gigi dan tulang rapuh dan boleh menyebabkan bongkok kepada ibu-ibu yang mempunyai anak-anak yang menyusu badan. 


Set menyusu juga terkandung bersama  didalam set bersalin shaklee. 

Daptkan set menyusu mengikut keperluan anda :)Fiza Mahmud
SID : 1070696
Call / Whatsapp / SMS
+6016-2253556No comments: