Thursday, February 25, 2010

8 tahun Naufal

Happy birthday adik! Hari ini, Naufal dengan rasminya lapan tahun.



Awal-awal lagi dia ingatkan saya dan suami tentang hari lahirnya. Minta kami beli hadiah dan jemput kawan-kawan ke rumah, tapi kami tak tunaikan pun permintaannya. Kami raikan sekeluarga saja, bawa dia dinner dan beri sedikit goodies untuk kawan-kawan sekolahnya.


 Birthday boy happy tiup lilin.

 Yeah! Potong kek.

 Birthday boy, daddy & Kakak Sarah.

Kek satu!

Dapat gula-gula je???

 Posing sebelum makan kek.

 Daddy, nanti adik nak kek lagi..

Pak Cu, relax makan kek.

Kakak sarah dah kenyang!

[naufalbirthday1.png]
Last-minute-goodie-bags untuk kawan-kawan.

Saya dan suami rancang nak sambut hari lahirnya bersama Maryam nanti. Sikecil-sepuluh-bulan ini pun tak lama saja lagi akan menginjak ke setahun. birthday yang hampir-hampir, saya fikir elok satukan saja majlis untuk dua buah hati saya ini, mungkin kenduri kecil-kecilan. Asalkan dapat berkumpul dengan saudara-mara dan rakan-rakan.

Ramai dapat berkumpul, lebih seronok, lebih meriah, lebih banyak cerita, lebih banyak gossip..hehe..yang paling penting lebih erat ukhuwah dan silatulrahim.


Bawa birthday boy keluar makan. Makanlah apa saja, daddy belanja =)


Bila makanan tiba, Berselera semua. Untuk Maryam pun ada, semangkuk bubur nasi 'besar punya'. Mari makan..


Bila perut dah kenyang. Oits! Maryam lapar lagi ke? nak lapah meja..




Mari nyanyi ramai-ramai untuk Naufal.
Naufal : Baca doa selamatlah ibu.
Ibu :Okey....................................Amin!

1 comment:

siti nurkhijah said...

hepi besday naufal....
anak ct yg sulung pun nama naufal jugak....