Thursday, October 13, 2011

Pre-loved handbags for sale!

Assalammualaikum semua,
sangat lama tak update blog, puncanya sebab malas =)

Direct to the point, sebenarnya saya nak let go beberapa handbag yang saya jarang guna dan ada beberapa darinya tak pernah di guna dan ada yang sangat baru dan tak berminat nak guna. Terlalu banyak sangat handbag sampai pening kepala fikir bila masa nak guna *Pengsan*

Bukan setakat handbag saja saya nak let-go, ada lagi barang lain, stroller, baby seat, baju dan banyak lagi. Tapi saya mulakan dengan handbag dulu.

Semua handbags adalah 100% sahih asli (100% authentic), membeli-belah lah dengan yakin (hehe).

Sebarang pertanyaan & urusniaga boleh email saya izazulzilatil@yahoo.com

Jual beli adalah secara tunai & 1st come, 1st serve basis.


Jom cuci mata =D


Guess
codition : 90% Good
Selling price : RM80
 Used : Several time
Available

Guess
Condition : 98% good 
 Selling price : RM130
Used : Once
Available


Guess
Condition : 85% good
Selling price : RM60
Used : Once
SOLD


Guess
Condition : 80% good
Selling price : RM60
Available


Cole Haan Geni  Drawstring Hobo
90%  as good as new
Price : RM780
Let-go price : RM380
Used : Several time ( 4-5 times)
SOLD
 Ada sikit scratch bahagian bawah ( Picture no.3)


Beg ni sangat best, tapi tak tau bila nak guna. Beg ni boleh dikata weekend-bag-in-style.
Boleh bawa ke gym, swimming & kemana-mana sajalah yang penting boleh isi baju 2-3helai, make-up (dah pasti!), nak isi chanel maxi jumbo pun boleh. Nak isi barang-barang baby, mommy stylo habis! =)



Tunggu bahagian ke-2 sale saya ya. Terima kasih =)







2 comments:

ummiarissa said...

boleh tahan juga harganya...terbeliak seketika mata ni tatkala menatap harganya....tidak pernah lagi mempunyai beg semahal itu...cuci mata je lah saya ni...takpe ..saya tolong fowardkn ke member2 yang memang'hantu' beg berjenama ni...

Izazulzilatil said...

Terima kasih ummiarissa,
kalau nak ummi boleh je ada beg cantik ni =)
wah! bestnya nak tolong promote kat kawan2. kena belanja ni =D