Tuesday, October 22, 2013

Hot Selling product : Energizing Soy Protein (ESP)


Kenapa kami mengedar-pengedar shaklee mengatakan ESP sebagai hot selling product?

ESP membekalkan 14 gram NON-GMO Protein Soya berkualiti tinggi yang mengandungi semua Asid Amoni Perlu termasuk 9 Asid Amino Perlu yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan manusia.

NON-GMO soy protein bermaksud, ia dihasilkan secara semulaji dan selamat. Ia tidak dihasikan melalui teknik penggabungan secara genetik. Soya yang diubah secara genetik mungkin mempunyai kesan-kesan sampingan di kemudian hari.

ESP membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana ia mengandungi 5 jenis Vitamin B yang diperlukan tubuh, serta Kalsium separuh daripada jumlah keperluan seharian

Kajian juga menunjukkan soya dapat membantu mengimbangi kitaran hormon semasa proses menopaus.


KEBAIKAN-KEBAIKAN ESP :

Kekal Muda : Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga.

Hormon Berasaskan Tumbuhan Semulajadi : Kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.

Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki : Genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.

Kulit berseri dan anjal : Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka danmenghilangkan parut.

Pemberi tenaga segera : Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.

Memulihkan Pigmentasi : Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.

Memperbaiki Memori : Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual, dan sebagainya.


Istimewanya ESP ini ialah ia boleh diambil seisi rumah dari datuk, nenek, ayah, ibu hinggalah anak-anak.

 Ibu mengandung dan menyusukan bayi amat digalakkan mengambil ESP.

Disarankan ESP diambil bersama-sama makanan tambahan shaklee yang lain untuk memaksimakan kebaikan.

Dijamin Halal. Tanpa Laktos, kolesterol dan bebas kafien.
Untuk mendapatkan dan pertanyaan produk,
Call/SMS/Whatsapp : 016-2253556
Fiza | ID : 1070696

No comments: